Osman Özyurt Ortaokulu

Vizyon: "Bilgi çağının eğitim seviyesinin üstüne çıkmaktır."

Misyon: "Özgüveni yüksek, kendi yeteneklerinin farkında, bilinçli, rasyonel, hedeflerine ulaşmak için planlı programlı çalışabilen, güçlükler karşısında yılmayan, insani değerleri kuvvetli, milli ve manevi değerlerine bağlı, özgür ve yaratıcı bireyler yetiştirmektir."

Başarılar: 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Bana AB´ yi Anlat Slogan Yarışması Türkiye 3. lüğü Futsal Yıldızlar İl Birinciliği Masa Tenisi İl Birinciliği Futsal Küçükler İl Birinciliği Futsal Yıldız Erkekler İl Birinciliği Futsal Yıldız Kızlar İl Birinciliği Futsal Yıldız Erkekler İl üçüncülüğü

Saatler: 08:30-15:00
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Futsal, Futbol, Dart, Boccia Voleybol Turnuvalarında Ordu ilinde her yıl elde edilen dereceler.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK SERGİLERİ, KELİME HAZİNESİ YARIŞMALARI, MEKTUP ARKADAŞLIĞI, TARİHİ TİYATRO GÖSTERİLERİ, ŞİİR VE KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMALARI, "DEĞİŞEN RENKLER GELİŞEN FİKİRLER" ADLI OKUMA ETKİNLİĞİ, MÜNAZARA ÇALIŞMALARI, DRAMA ETKİNLİĞİ.
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK PROJELERİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+
Diğer Hususlar: Okulumuzda yapılan Z-Kütüphane ile daha zengin ve kullanışlı bir eğitim ortamı olması sağlanmıştır.

Telefon - 0452 694 4022

WEB - https://osmanozyurtoo.meb.k12.tr

Adres - Merkez Mah. Fatsa Caddesi No2 Osman Özyurt Ortaokulu Kabataş/ORDU

Öğretim Şekli :Tam gün öğretim

Yerleşim Yeri - MERKEZ MAH. FATSA CADDESİ NO:2 KABATAŞ

Adres - Merkez Mah. Fatsa Caddesi No2 Osman Özyurt Ortaokulu Kabataş/ORDU

Ulaşım Kabataş İlçemiz Fatsa- Aybastı yolu üzerinde bulunmaktadır. Ulaşım Fatsa İlçesinden dolmuşlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kabataş Merkez de bulunmaktadır.İl merkezine 78 km,Fatsa İlçesine 39 km mesafededir.