EROL SU - OKUL MÜDÜRÜ

Erol SU

Okul Müdürü

20.06.1977 tarihinde Ordu/Çatalpınar ilçesinde doğdu. İlkokulu İskenli İlkokulunda, ortaokulu Fatsa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda, liseyi Fatsa Lisesinde, üniversiteyi Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalında tamamladı.

İlk görevine Erzurum/Aşkale Tokça İlkokulunda Müdür Yetkili Öğretmen olarak başladı. 4 yıl çalıştıktan sonra Ordu/Çatalpınar Sayacatürk İskenli İlkokuluna tayin istedi. 2 yıl öğretmen olarak çalıştığı okulda 5 buçuk yıl Okul Müdürü görevini yaptı ve 2011 yılında Osman Özyurt İlköğretim okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2012 yılında yan alanı olan Beden Eğitimi bölümüne geçiş yaptı ve aynı sene içerisinde Okul Müdürü oldu. Halen görevini okulumuzda başarıyla sürdürmektedir.

Okul Müdürü Erol SU, görev yaptığı yıllar içerisinde bir çok başarıya imza atmıştır.

- 5 Başarı Belgesi

- Üstün Başarı Belgesi

- Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Aylıkla Ödüllendirme

- Ordu Valiliği Ödül Belgesi

- Takdir Belgesi

Halen üzerinde çalışmakta olduğu projeleri mevcut olup TUBİTAK 4006 Projesinin okulumuzda başarıyla uygulanmasında önemli katkıları olmuştur.

Erol SU, evli ve iki çocuk babasıdır.

(452) 694 4022 (452) 694 4022 Eposta